Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek the Journey

6 oktober 2023 08:30 - 8 oktober 2023 18:00

- €495

Wil je ontdekken wat de kracht van The Journey is? Schrijf je dan in voor het Journey-weekend van 6-8 oktober in Nijverdal.

Het weekend wordt geleid en gepresenteerd door de ervaren en internationaal bekende Journey Presenter Arnold Timmerman.

Het evenement wordt georganiseerd door Yolan Biemans en vindt plaats in het Kulturhus in Nijverdal.

Dit evenement is gecreëerd om je enerzijds zelf het bijzondere JOURNEY werk te laten ervaren en anderzijds je de vaardigheden te bieden om in je privé-leven te gebruiken. Wees bereid om tijdens dit weekend HET JOURNEY WERK op jezelf uit te proberen.

De Journey helende reis is namelijk niet een statische lezing waarbij je een hoop feiten krijgt voorgeschoteld; je leert THE JOURNEY door het zelf te ondergaan, wat betekent dat je het licht op je eigen innerlijk laat schijnen, ontdekt wat jouw innerlijke – emotionele en fysieke – blokkades zijn en hoe je jezelf ervan kunt bevrijden.

Op vrijdagochtend wordt de fundering van het werk gelegd. Je leert alles over de Emotionele Reis en hoe je die zelf kunt toepassen en we doen verschillende processen.

‘s Middags, na een live demonstratie, kun jij je mouwen oprollen en je eigen reis ondergaan- je werkt met een andere deelnemer, een partner van jouw keuze. Alleen door het zelf te ervaren zal de werkelijke kracht van dit werk je echt duidelijk worden.

Tijdens het weekend ontvang je uitgebreide informatie op papier, die je, op de dagen, volledig door je Journey-processen heen zal leiden. Je eigen reis blijft absoluut vertrouwelijk tussen jou en de door jou gekozen partner. Er is heel veel persoonlijke support aanwezig op deze dagen. We creëren zo veel mogelijk een ondersteunende en veilige omgeving.  Als je speciale aandacht nodig hebt of speciale wensen hebt, dan zullen we er alles aan doen om daaraan tegemoet te komen. Je kunt het ons van tevoren laten weten. Het werkt het beste als je komt met een open geest en een open hart, bereid om je emotionele thema’s die naar boven zijn gekomen los te laten. Als je nog niet zeker bent van het thema waaraan je zou willen of kunnen werken, dan is dat geen enkel probleem. Gedurende de dag zal het vanzelf duidelijk worden.

Ter ondersteuning van al je ervaringen op vrijdag adviseren we je om de rest van de dag na het seminar geen drukke bezigheden meer te hebben en op tijd naar bed te gaan, zodat de Emotionele reis en alle andere ervaringen hun werk kunnen doen.

Op zaterdag bouwen we verder op het werk van vrijdag en gaan we van het emotionele naar het fysieke vlak. Dit is de dag die leidt naar de Fysieke Reis. Je hebt overigens geen fysiek probleem nodig om baat te hebben bij een Fysieke Reis – iedereen heeft wel een plek in z’n lichaam dat enige spanning vasthoudt en dit proces is gericht op het wegnemen van elke vorm van fysieke (en zelfs emotionele) blokkade en nog andere processen.

Op zondag gaan we verdiepen. Je krijgt BIJZONDERE extra tools om nog dieper te gaan en nog meer te op te ruimen op emotionele en fysieke vlakken. Deze dag integreert al je ervaringen en inzichten van de twee dagen ervoor. Er is tijd voor vraag en antwoord. Daar waar je misschien nog wat moeite had met het Journey-werk ondergaan of toepassen, zul je opeens de puzzelstukjes op hun plek voelen vallen en nog meer processen.

Op zondagavond zul je naar huis gaan met een gevoel van vrijheid en rust in jezelf – alsof je jarenlange fysieke en emotionele bagage hebt achtergelaten, klaar om de wereld weer aan te kunnen, en met unieke en krachtige vaardigheden die je altijd kunt gebruiken.

Registratie is vanaf 8.30 uur. Aanvang seminar is om 9.00 uur. Dagelijkse afsluiting rond 18.00 uur.

Je kunt je inschrijven via Yolan Biemans. Bel naar 06-39132929 of e-mail naar yolanbiemans@hotmail.com.

Gegevens

Begin:
6 oktober 2023 08:30
Einde:
8 oktober 2023 18:00
Kosten:
€495

Organisator

Yolan Biemans
Telefoon
06-39132929
E-mail
yolanbiemans@hotmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kulturhus, Nijverdal
Kuperserf 41
Nijverdal, 7443 HC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0548 623 202
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Begin:
6 oktober 2023 08:30
Einde:
8 oktober 2023 18:00
Kosten:
€495

Organisator

Yolan Biemans
Telefoon
06-39132929
E-mail
yolanbiemans@hotmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kulturhus, Nijverdal
Kuperserf 41
Nijverdal, 7443 HC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0548 623 202
Bekijk de site van Locatie