Zoek een erkende Practitioner

Zoekt u een Journey Practitioner bij u in de buurt? Alle practitioners die bij de NVJP zijn aangesloten zijn gekwalificeerd om met de Journey te werken. Zij zijn erkende Journey Practitioners (JP), ofwel Journey therapeuten. Hieronder kunt u zoeken via een van de zoekvelden.

JP’s zijn werkzaam op diverse gebieden. Dit kan gaan om zakelijke begeleiding, privé, in groepen of juist privé. Ze kunnen ook aanvullend zijn bij een ander behandeltraject. Daarnaast zijn er ook leden die specialistisch werken. Zo zijn er die zich specifiek richten op kinderen, zwangeren, gedetineerden, ouderen of terminale patiënten.

Neem gerust contact op met een Practitioner bij u in de buurt voor een kennismaking. Of om direct ook direct een afspraak te maken.

Asprirantleden

De NVJP ondersteunt aspirant-leden, ofwel ‘Practitioners-in-opleiding’. Om de opleiding af te kunnen ronden, moeten aspirant-leden praktijkervaring opdoen door met de methode te werken. Wilt u ook onze aspirantleden ondersteunen door met hen te werken? Neem dan contact op met de NVJP, dan hoort u wie bij u in de buurt in opleiding is en casestudies zoekt.

Hieronder vindt u een lijst van alle aangesloten Practitioners. In de velden hieronder kunt u tekst invullen om de lijst te beperken. U kunt filteren op voornaam, achternaam, plaats of provincie.