Vind Practitioners

Erkende leden

Alle bij de NVJP aangesloten leden zijn gekwalificeerd om met de Journey methode te werken en zijn erkende ‘Journey Practitioners’ (JP), ofwel Journey therapeuten. JPs zijn vaak werkzaam op diverse gebieden zowel zakelijk als privé, individuele begeleiding of juist aanvullend in een ander traject. Daarnaast zijn er ook leden die specialistisch werkzaam zijn: o.a. het begeleiden van kinderen, werken met zwangeren, gedetineerden, ouderen en terminale patiënten.

Voor meer informatie over het werken met de Journey methode kunt u contact opnemen met een Practitioner bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken.

Asprirantleden

De NVJP ondersteunt ook aspirantleden, ofwel ‘Practitioners-in-opleiding’. Om de opleiding af te kunnen ronden, moeten aspirantleden praktijkervaring opdoen met het werken met de methode. Wilt u ook onze aspirantleden ondersteunen door met hen te werken? Neem dan contact op met één van onze leden bij u in de buurt en hij/zij brengt u in contact met een aspirantlid.


Maak gebruik van onderstaande zoekfuncties om een aangesloten Practitioner te vinden. Dit kan via de map hieronder of door het invullen van de achternaam, plaats of provincie en op ‘zoeken’ te klikken. Indien je niets invult en op ‘zoeken’ klikt, krijg je een overzicht van al onze leden.